sunnuntai 21. lokakuuta 2012

211012

ERIKOISNÄYTTELY LAUKAA

Mahtireissu, ei voi ihmislapsi muuta sanoa. Perjantaiaamuna startattiin Miksun + Halon&Putin kanssa kohti määränpäätä, Varjolaa. 360km ( tai jotain siihen suuntaan) matkaan saatiin kulutettua 9,5 TUNTIA aikaa. Saatettiin muutama ( 21) geokätköä poimia matkalla :P Varjolaan oli paljon ennen meitä saapunut Etelän Edustus l. Riimi, Runo, Jörö, Vauhti ja Norri ja niien porukka. Ihaneja! Jokkainen! Myös se pentu, se .. Run--o.

Majapaikka oli IHANNN loistava, voin suositella! Keiteleen kanava vieressä, huippumaastot ja huippumaisemat joka puolella. Aamupala ja ihan kaikki ihan parhautta!

Lauantaina seurailtiin tokoja se mikä purkittelulta :P ehdittiin. Ilta saunottiin. Ja saunottiin.

Tänään aamulla olikin sitten erkkarin vuoro, odotuksia ei ollut Yhtään Mitään, kun näyttelyn kannalta sinne ei lähetty, vaan itte reissun. Enikeis, meni yli odotusten.

Saima oli ROP-PENTU ja päivän päätteeksi BIS1-PENTU !!! Voi pentu, miten hieno! Tuomarit Anneli Pukkila ja Erja Nummi.

Saiman arvostelu: "8kk. Erinomaiset mittasuhteet. Kaunis pää. Hyvä tilava runko. Hyvä raajaluusto. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvä selkä. Riittävät takakulmaukset. Liikkuu hyvin joka suunnasta. Karva voisi olla karkeampaa. Miellyttävä käytös. Esitetään hyvin."

Täsä vaiheessa jo tosiaan piti ottaa "rusettikuva".

Mutta sittenpä Saima saikin lissää ruusukkeita ja pyttyjä ja kaikkee. Saima oli BIS-PENTU! Tuomari Tapani Pukkila

7-9kk narttupennuissa sijoitettiin näistä "meidän" Tupla-pennuista KOLME! Ei pöllömmin!

Puti puolestansa meni voittamaan valioluokan urokset. Tuomari sanoi miulle, että ei siitä voi muuta sanoa, kuin että se on kaunis koira, kaunis. Tänks! Loppupeleissä Puti oli myös Paras Uros 1 ja VSP, Lumiturpa Taikatalvi oli ROP. Onnea!

Putin arvostelu: "Oikeat mittasuhteet, kauniit ääriviivat. Kaunis, ilmeikäs pää. Hyvä ylälinja, hyvä eturinta ja rintakehän muoto. Sopiva raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Tehokkaat liikkeet." 
Puti VAL ERI1 SA PU1 VSP / kuva Heidi Ruuhonen


Mie kipaisin kehässä myös soopeli-Riimin kanssa. Oe, ehana! Oppi näyttelyposen kahdessa minuutissa ja suoritti esiintymisensä Loistavasti. Riimi sai T:n. Sehän on niinku Tosiihanaolento! Luv!

Huhhuh. Kotona olin kympin aikaan. Tai en kotona, mut sielläpäi. Ihan sama. Hetki huokailua ja jos vaikka sittenki syöksyis saunaan. Ja huomenna tuloo vieraita!

KIITOS kaikille <3

edit.

Varjola

Rapatessa roiskuu... Taas on letkut mustana. Hitonhaudalla oli liukasta, en rohjennut kavuta alas rotkoon, polulla hienosti hojelsin. Polvi samaa sarjaa.