maanantai 28. tammikuuta 2013

280113

Lauantaina ajelin Kuopioon Anun ja Markon luo. Ilta viihdyttiin ja syötiin TOSI terveellisesti. Sunnuntaina aamulla kammettiin ittemme Sorsasalon raviradalle, jossa oli Kuopion jalostuspäivänäyttely, erikoisnäyttely. Pakkasta muuan hassu aste, tuuleskeli toki ihan ko ois kotona ollut. Vähän välillä paleli sormia ja varpaita, mutta viime vuoden syväjäädytyksestä ei ollut tietoakaan, se hyvä.

Saima ja Puti oli ilmoitettu mukaan. Tuomarina Matti Palojärvi. Uroksia 13 ja narttuja paikalla 15. Ei ennakko-odotuksia kun luki luettelosta kovien sällien nimet. Vaan elähän mittään, suureksi ylläriksi Puti voitti valioluokan ja oli loppujen lopuksi PU1.

Saima oli ainokainen junnunarttu. Kovasti tuomari tykkäsi, Saimalle JUN ERI1 SA. Loput nartut kun oli käyty läpi, oli Paras Narttu-kilpailuluokassa kuusi ERI SA:lla palkittua narttua. Saimahan meni kehään riviin ekana, junnu kun oli, ja siinä kuulkaa säilyi paikka! Paras Narttu 1 ja SERTI :DD

Roppikehässä mie juoksentelin Putin ja Marko Saiman kanssa. Puti ROP ja Saima VSP. Hunajaa!!!

Isosta kehästä Putille lämmintä kättä, ylläri. Lienekö Saiman läsnäolo teki tiukkaa, Puti haukkui käytännössä KOKO päivän ja loppujen lopuksi nähtiin myös sitä villihevoslaukkaa. No, evvk, muuten kun meni niin hyvin.

Puti " Keskikokoinen, mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvä pää. Kauttaaltaan hyvö runko ja raajarakenne. Hyvä karvapeite ja häntä, samoin liike. Miellyttävä luonne."
VAL ERI1 SA PU1 ROP

Saima " "Parkinruskea, Keskikokoa kookkaampi. Mittasuhteiltaan erinomainen. Kaunis pää. Hyvät korvat. Hyvä runko. Sopiva raajaluusto. Hyvät kulmaukset. Riittävä karvapeite. Hyvä häntä. Kevyt liike. Miellyttävä luonne."
JUN ERI1 SA PN1 SERT VSP

Kiitos ja Onnea ja Hyvä me! Saapi tämmösiä tuloksia hehkuttaa :)

 
Saima ja Puntti sekä muut Tupla-pennut täyttivät lauantaina 1 vuotta. Onnia jokkaiselle kakaralle näin vähän jälkikäteen! Saima sai miulta viemisinä kurnuttavan sammakon. Sammakko koki kuoleman eilen illalla. Melko kauan kesti ;)

Hieman mua myös jänskätti mennä Saimalaan, Saimalassa kun on Kissoja. Kolme. Ja Puti ei oli ikinä ollut lähikontaktissa kissojen kanssa. Niitä jos ulkona näkee, haluaa antaa lähöt. Vaan hyvinhän tuo meni. Alkuunsa pillitti ja pillitti, istui kiieilypuun alla ja tuijotti ylös, Xena kun nukkui siellä. Iltaa myöten yliutelias ihollemeno muuttui kissojen pussailuksi ja samojen ruokien äärellä kerjäämiseksi. Ehkäpä silläkin asialla oli osansa homman sujumiseen, kun tuo kissakolmikko ei voi vähempää koirista sinänsä välittää saatika että ne koiria pelkäis. Tarviiko Puti oman kissan?
Tero ja Puti

Sasu, Puti ja SaimaSiiri ja joku, joka tahtoo kuvaan

Siinäpä sitä hetkeksi aikaa. Viikonlopuksi saanki sitten Saimalaiset tänne :) Ja viikollakin voipi olla että irtoaa päivityksen tynkää..