sunnuntai 3. helmikuuta 2013

030213

Huhhuh. Eilinen Raahen ryhmänäyttely saatiin kunnialla läpi, yes yes! Tämä päivä on kyllä mennyt ihan puhtaasti vötkistellen, eilisen aropiruna juoksentelun jälkeen saattaa sanoa, että kylläpä tuntuu jaloissa... Vaan ei se mittään. Homma klaarattiin, seuraava koitos on "mun" näyttely toukokuussa. Ja sitä seuraava näyttely on "Katin" näyttely elokuussa 10.8.2013 ( FCI osa5, osa6 & 8, järj. Saloisten Jahtimiehet ry.), eiköhän tuota sielläkin tule pyörittyä :)

Vaan tsekataanpa pikaiseen tulospuolta, ehdin käydä Putin kanssa kehässä, Marko vei Saiman :) Lapinporokoirat arvosteli, ensimmäistä kertaa muuten!, Aila Lehmussaari. Puti sikailustaan ( nokka veti taas ihan muihin juttuihin ko kehään ja ääni oli tallessa) huolimatta oli PU1, oikeilla rungon mittasuhteilla ykköseksi. Kiina-Piian Jalakapojan Sakke PU2 ja ROP-VET, onnia!!

Saimalainen poseerasi junnuluokan ykköseksi SA:lla ja loppugeimeissä PN2 ja toinen SERT. Katjan Hilla ( Tuhkavuorten Merikorento) PN1.
Roppikehässä Puti hävisi Hillalle, Lehmussaari ois punakeltaisen tarjonnut Putille, jos ois malttanut yhtään esiintyä :D Näillä perustein Hilla siis ROP ja Puti VSP, ja oikeinhan se meni, Hilla esiintyi  hienosti, Puti perseili, jos suoraa saa sanoa. Onnea Katjalle!

Ihan ekkana aamulla sain hetkeksi näppiini kuitenkin yhden ROP-ruusukkeen, kun kävin kiertämässä kehää venäläis-eurooppalaisen laikan, Kivitaskun Roomeon, kanssa. Onnia sinnekin!

Saiman arvostelu:
" Oikeat mittasuhteet. Oikeailmeinen ja -linjainen pää. Hyvät korvat. Kaunis ylälinja. Sopivan voimakas rintakehä. Kokonaisuuteen sopiva raajaluuston voimakkuus. Kulmaukset ok. Liikkuu hyvin. Hyvä karva. Luonne miellyttävä."
JUN ERI1 SA PN2 SERT

Putin arvostelu:
" Erinomaiset mittasuhteet. Oikealinjainen pää, hyvät korvat. Erinomainen ilme. Sopiva rungon voimakkuus. Hyvä ylälinja. Kokonaisuuteen sopiva raajaluuston voimakkuus. Hyvät kulmaukset, liikkuu hyvin maatavoittavalla askeleella. Erinomainen karva. Luonne rodunomainen."
VAL ERI1 SA PU1 VSP

Tiitti Anu ja Marko ku ajelitte :)

Tää veisu on niin kiva, että pakkohan se on laittaa.