lauantai 14. syyskuuta 2013

140913

Leni kävi tänään Tyrnävällä Hannuksen Piilopirtillä Lappalaiskoirat ry:n järjestämässä luonnetestissä. Tuomareina toimivat Reijo Hynynen ja Leena Berg.

Toimintakyky: -1 pieni
Terävyys: +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +1 pieni
Taisteluhalu: +2 kohtuullinen
Hermorakenne: -1 vähän hermostunut
Temperamentti: +1 erittäin vilkas
Kovuus: -2 pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: ++
Loppupisteet +18

Kun en oo oikein tiennyt, että onko Leni lintu vai kala. Se on molempia. Terävä ja pehmeä, ei yksinkertaisin miksaus. Aikas kovasti Leni paineistui etenkin testin alkuosan aikana, keräili kuitenkin palikat läjään, että saatettiin vietyä testi (pienen pohdinnan jälkeen) loppuun. Luoksepäästävyyden kanssa ei ongelmia testipaikalla. Selkeä ero siis silläkin, että uskaltaako jutulletulija lähestyä koiraa rennosti vai tuleeko epäröiden. Tämän oon tiennyt, tulipa vielä kertaalleen vahvistusta asialle.

Ei helpoin mahdollinen kaupunkilaiskoira, mutta eiköhän tässä elostella jatkossakin samaa rataa. Leni kyllä viihtyis maalla paljon paremmin, se on nähty.

Ää, ei nyt oikein juttu luista, osa-alueet tuossa jne. Tai kaiketi mun pitää ne vielä tarkistaa, päivällä pikapikaa kirjoitin nuo ja siitä kopsin.
 
On jo kohta yö, mutta MINÄ en oo vieläkään palautunut testistä. Ehkä tais hieman säikäyttää se, että Leni pääsi kuin pääsikin silakkana vetämään päänsä läpi tiukalla olleesta pannasta. Huhei.