keskiviikko 20. marraskuuta 2013

201113

Oho! Kamera oli autossa sillon, kun lenkin loppupuolella aurinko päätti kohota sen verran, että muutaman säteen lohkaisi meijänkin iloksi! Muutama valonhiukkanen riitti, oij! Onkin ollu mustaa ja märkää, pikkanen pilkahdus oli aika mukavaa.
... heikoilla jäillä.
Lenillä onkin ihan just 4v synttärit.


Mikähän tästä tulee? Saapa nähä. Vaikuttaa kivalta, mutta vaikeimmat paikat on vasta edessä. Voin myöntää, että tän alkuunsaattaminen meinas aiheuttaa lankakerien ja puikkojen rikkipureskelun ( VÄHÄ ärsytti ku ei tajunnu ohjetta ja piti purkaa sen seittemän kertaa), ei ollu ihan heleppo homma. Nyt se on edenny, ku on vaan maltilla istunu ja laskenu silmukoita. Kiitti Mksu.

Viime viikon la turisteltiin kakaran kanssa Jyväskylä KV:ssä. Saima kävi kehässä, tuomarina Teuvo Kangas ja tuloksena NUO EH1. Erikan kultsupupeista kehässä Kada, Liinu, Hertta ja Chebu. Liinulle kiitos käynnista, Hertta ja Chebu molemmat PEK4 ja Kadapa sitten täräytti narttupentujen ykköspallille, PEK1 KP VSP-pentu :O) Wau. Urospentuja oli 8, Chebu niistä siis nelonen ja narttupentuja oli 10, Hertta neljäs ja Escada-Kada ykkönen.

Jottain laululoissii...