maanantai 13. tammikuuta 2014

130114

Tätä vuotta! Luntakin on jopa saatu muutama sentti, pakkasta sitte vähän enempi. En tykkää, palelee. Vaan kovasti kohti kevättä mennään, päivä on jo pidentynyt. Hiihtämään vielä kun pääsis...

Eilen Puti korkkas veteraaniluokan Kajaanin Tamminäyttelyssä. Tuomarin Marjatta Pylvänäinen-Suorsa ja tulos VET ERI1 SA PU3 VSP-VET. Pepellä oli mukavaa, mulla oli mukavaa! Kiitos seuralle!
Tässä pari Sirpan ottamaa kuvaa, kiitti! Seuraavaksi Puti näyttelee Jalostuspäivillä Kuopiossa.
Pepe 8v

Poropeukalon Sata Savua tarkastettiin viime viikolla silmistään terveeksi. Luustokuvatkin olivat yön aikana tulleet. Onnelin lonkat C/C ja kyynärät puhtaat. Harmittaa lonkat, toivottavasti eivät tule vaivaamaan. (edit. 14.1)

Putin pennikoista on nyt silmäpeilattu terveeksi 6/8. Luustoa kuvattu kans, lonkissa sanomista Lenillä (C/B), muilla ok ( Kaira A/A, Rurik B/A, Ruska B/B, Saima B/B), tsekatut kyynärät ja polvet kaikilla nollaa. Ihan bueno! Vaikken se kasvattajaihminen olekaan, niin kyllä vain kovasti lämmittää mieltä, että terveystarkastuksia tehdään, vaikkei jalostussuunnitelmia olisikaan ja varsinkin jos on!

Seuraavaksi taitaakin olla Ekin kahdeksannen ja samalla ehkä viimeisen silmätarkin vuoro. Joutaa käydä kerran vielä vaikkei Ekille enää naisia huolita. Peilaustulos on itseasiassa jo päässyt vanhaksi, ohops.

Putin pentueet taitavat olla tässä. Jalostustoimikunnallekin olen ilmoittanut, ettei ole käytettävissä. Katsotaan sitten oikeasti vanhoilla päivillä, että muuttuuko mieli.