sunnuntai 4. toukokuuta 2014

040514

On kyllä niin kovasti nukkumaanmenoaika, mutta äkkiä eilisiä kuulumisia ja kuvamuodossa tältäkin päivältä.

Eilen oli Kalajoen ryhmänäyttely, ajeltiin sinne Putin kanssa. Porkkiksia oli ilmoitettuna 11 kappaletta (5+6) ja rotutuomarina Maija Mäkinen. Puti oli vaariluokassa, tulokseksi kirjattiin VET ERI1 SA PU1 ROP-VET VSP. Veteraanikehässä oli tuomarin Pekka Teini, joka sitten leveästi hymyillen ojensi meille sinisen ruusukkeen, eli Puti oli päivän päätteeksi BIS-VET 2. Tack, tack :)

Keli oli erittäin aurinkoinen, mutta tuulinen. Luulin saaneeni rusketuksen/punoituksen, kun naamaa niin hyvin kiristeli, mutta totuus oli toinen, kun kotisalla naamaa vanulla pyyhkiessä se rusketus lähti poissa :D Hieman pölisi näyttelypaikalla, näyte naamanputsauksesta allaolevassa kollaasintapaisessa!Saima näytteli puolestaan Tampereella, ekka kertaa valioluokassa, tuomarina Unto Timonen, joka mukavankuuloisen arvostelun perään antoi Saimalle EH:n. Saiman kaverikoirat Huti ja Ulpu pärjäsivät pinserielläimissä mukavasti, Huti PU3 VASERT ja Ulpu PN1 SERT VSP. Onnia :)

Tännään on sitte ulkoiltu ja ulkoiltu ja .. Keli aika vaihteleva. Aamulla pukkas rakeita ja räntää, iltapuolella paistoi aurinko. Kamalan kylymää, hyhhyh.


Äkkiä vielä joku piisi... Happy! Nyt nukkuun, kello muistaa aika aikasteen.