lauantai 12. heinäkuuta 2014

120714

Nohh, tänään käytiin sitten ihan vaan Oulussa. Olipa kumma ajella paikalle melkein päivällä, yleensä ku tuonne tulee suunnattua likimain aamuyöllä talkoohommiin. Mukana mulla Saima ( oli meillä viikon) ja Puti, A&E + Huti ja Ulpu tuli omia teitään Kuopijosta.

Se oli kuulkaatten sellanen päivä, että Matti Palojärven tuomaroimana meijän Saima oli VAL ERI1 SA PN1 CACIB ROP ja Puti VET ERI1 SA PU1 ROP-VET VSP ! Pinseripuolelta rusetit Ulpulle, joka oli PN1 SERT ROP. Hurjanhienua ja makiaa :D Hutille pukkasi hylsyn, better luck next time!

Kuvista takke Piialle!
Pepe oli aivan naatti helteestä, jäi pois ryhmistä, Saima kävi kiekan heittämässä, kuten myös Ulpu, lämmintä kättä palkinnoksi.

Kuvia on lisääkin, kun vain saapi aikaiseksi kopsia niitä :) Äimärautiolla oli lämmintä ihan hullunapaljon, ei tuulenvireestä mitään iloa. Nyt voipikin sitten parannella kirvelevää ihoa, otti vähän auringosta itteensä. Auton sisälämpötila oli varmalla sata kun päivä päättyi, ulkolämpöä näytti +29,5. Vaan eipä kuulunut päivän aikana yhtään koira autossa!-kuulutusta! Jes!

Lisää kuvia myöhemmin, ehkä. Pitää kai Saimanterin Raaherretkestä jottain matskua laittaa ilmoille.