perjantai 16. lokakuuta 2015

161015

Koska ei ole muuta tekemistä ( niinku esim. tutkintosuunnitelman tekoa deadlinen lähestyessä...) niin oisko hyvä sauma värkätä jonkunsortin päivitys.

Öö. No vaikka ens hättään pentukuvia Carelian-kakaroista. Eipä nämäkään enää ihan tuoreita ole, mutta onpahan kuvia kuitenkin.
Tito ( Arcti Soul Carelian Caski), korvat pystyssä, jalkaa on, kuva MP
Cava ( AS Carelian Canerva) Norjasta, kuvat GTS
Cava
AS Carealian Caira "Uhku", lapsi on väsynyt. Kuva SS
 Ja sitten Doaivvan ja Putin kersat
Kläppylets Giivis Geassi, korvat hälläkin pystyssä, eli hitaasti mutta varmasti :) kuva LB
Ja K. Giivis Gievra Norjasta. Tukka!! Kuva SHU


Taitaa siitä nyt tälle viikonloppua tulla jo kaksi viikkoa, kun oltiin erkkarireissulla Lahdessa Anun, Saiman ja Putin kanssa. Perjantaina liikulle, lauantaina aamulla Lahteen silmäpeilaukseen ( Saimalla ei mitään huomautettavaa silmissä, jes!) ja illaksi yhdistyksen syyskokoukseen ( olipa se...) kunnes viimen sai kipata päänsä Cumuluksen tyynyyn.

Sunnuntaina pompattiin aikanaan ylös, käytiin semihyvällä aamupalalla ja kurvailtiin Jokimaan raviradalle syyserikoisnäyttelypaikalle :) Uroksilla tuomarina Harri Lehkonen, Puti VET ERI1 SA VSP-VET ja Rurik VAL ERI. Narttujen tuomari oli Rune Fagerström, Saima VAL ERI4 SA :)

Jokimaalla tuli käymään pikku-Uhku! Olipa se reipas ja rohkea kaveri, ei kyllä säikkynyt mitään! Se hyvä! Kiitos Uhkun "huoltajille" kun tulitte, oli kiva nähdä!

Onneksi päästiin lähtemään näyttelypaikalta ajoissa, koska tottahan reilun 400km päästä kotoa alkoi auto takkuamaan. Meni kymmenisen tuntia tuossa matkassa, mutta Kupla ei taaskaan kaikesta huolimatta jättänyt välille. Ei ollu rattosa matka, varsinkin kun tähtitaivaan ja kännykän valossa ( tottahan taskulamppukin pimeni, tuurilla) tiettömällä taipaleella piti komuta konepellin alla... :D
Rurik, Puti, Saima ja Uhku
Saima näytteli myös joku tovi sitten Siilinjärvellä, tuomarina Eija Lehtimäki ja tuloksena PN3.

Mielensäpahoittaja Lupo l. Leni
Sekalaista settiä kaupanpäälle, eli:
suursukeltaja, vau
pakkapuisto, huhhuh, elämä parin metallipalan varassa...
iskä ja poika