torstai 2. helmikuuta 2017

020217 - viittä vaille vuosi...

Näin! pari päivää vaille vuosi edellisestä blogimerkinnästä. Aika kuluu niin nopiaa, ei pysy perässä! Paljon on tapahtunut ja paljon jäänyt tapahtumatta.

Suurin tapahtuma tässä välillä on Ekin poismeno, siitäkin jo 5kk aikaa. Meän Eppers pääsi nukkumaan ikiunta 2.9.2016. Pää ois kyllä vielä mennyt, mutta kroppa alkoi sanomaan, että elettyä elämää on takana tarpeeksi. Koskaan ei koiran, tai minkään eläimen, lopettaminen ole helppoa, mutta nyt se oli jotain extrakamalaa. Voi meitä, kun ei meillä enää ole Maailman Parasta Ekiä, Vaaria! Kuka nyt on olemassansa maailman parhain koira? Ei kukaan! Ei oo! Ei tuu!
Muuten rakit jatkaa elosteluaan siinä ku ennenkin. Puti on jo 11 vuotta, Leni 7v, sijokki-Saima jo 5!. Putin kans on näytelty, kas näin, en kehtaa alkaa erikseen kertomaan. Jotain BIS-VET-sijoituksiakin vuodessa tullut (Reisjärvi BISVET-2, Kruunupyy BISVET-3, Lapua BISVET-1, Mustasaari BISVET-4). Saimakin on näytellyt, keikisteli ittensä viime vuonna DK&POHJ MVA:ksi. Leni vain on, silakat ei muuksi muutu :)

Jos tosiasioita kerrotaan, niin alkaa pentukuume olla kova. Tai ei oikeastaan pentukuume, koirakuume enemmänkin. Tuntuu siltä, että pitäs päästä "uutta" koiraa viemään mejämettään ja näyttelyihin ja hiihtämään ja ja ja. Ei ole Puti enää nuori poikanen vaikka erinomaisessa kunnossa onkin ja Lenillä ei kestä nuppi tehä asioita. Aika näyttää.

Näyttelykin meillä ois tarjolla! Teretulemast 7.5.2017 Rännärille!