lauantai 4. elokuuta 2012

040812

Kai tässä pitää jo viittiä välillä tätäkin päivittää.

Karpo on tullut uurnassa takas kotiin, ympyrä on siis sulkeutunut. Karpo pääsee aikanaan Lotta-vainaan viereen kukkapenkkiin nukkumaan.

Kauhiasti kaikkia juttuja ja hyvä kun on riittänyt kelejä. Toki pyykit ja silityspinot kasautuu, kun ei jouda kotona olemaan, mut onneks ne ei mihinkään karkaa :) Helteet on pitäny käyttää hyväksi. On lorkittu rantsussa ja hengailtu mökillä mölkytellen ja juoruillen jne. Mikäs sen mukavempaa.

Kuviakin pitäs pukata eetteriin. Miten ihmeessä se tuntuu nii hankalalta? Enivei, pakkorako.

Aloitellaanpa Saimasta ja Puntista, joille on pätkähtänyt mittariin 6 kuukautta ikää.

Puntti-Mainio paimenessa
Saimanteri lenkkihommissa Siirin, Tyynen, Hilman ja Tanelin kanssa ja muuan kuva mökiltä
Päivä maalla-bileistä pari kuvaa..Ja sitten meijjän oma lemmikki, tai itteasiassa näitä on kaks. Toinen asuu keittiön ikkunassa ja sillä on kolme munapussia ( eli musta tulee pian mummo!) ja tää asuu makkarin ikkunassa ja on IIIISO!


Rantsukuvia ainaki kaks. Puti on viimein oppinut uimaan :DKeskiviikkona oli RKK:n mejäkoe, Puti kävi taiteilemassa VOI3 22p. Ylläripyllärinä "jouduttiin" kokeeseen myös huomiselle, eli tänään on taas laahustettu verta maastoon ( voi mun kinttuparkoja ja voe melkeinharmi kun ei päässy Kalajoelle tänään!!) ja huomenna kokeillaan kolmatta kertaa VOI-jälkeä. Keskiviikon treeni oli ainakin ihan bueno, olkoonkin, että sieltä löytyi kaks hukkaa, ekalta ja tokalta kulmalta ( joka oli katko).


Näillä eväin seuraavaan kertaan.