sunnuntai 19. elokuuta 2012

190812

MEJÄ Pyhäjoki, Palosaari. Kyllä kannatti ( ja ihan itte ohjasin).

Puti VOI1 47pistettä, tuomari Mikko Taipaleenmäki

" Lähtö ohjattu, makuu tutkitaan. Koira aloittaa jälkitarkan hyvä vauhtisen maavainuisen jäljestyksen jota jatkaa koko jäljen. Katkokulma laajoilla kaarroksilla, löytää jäljen alun. Toinen kulma pienellä tarkistuksella. Kolmas kulma tarkasti. Makauksista kaksi ensimmäistä kävelee yli, kaksi viimeistä merkkaa. Kaadon nuuhkii ja peittää. Erinomainen suoritus jälkiparilta jota hieman himmentää kahden makauksen merkkaamattomuus."

Siinois sitte toinen VOI-ykkönen, yhtä vaille JVA. Suapas nähhä jotta tulooko se sieltä. Mikko-tuomari sanoi, että kyllä se tältä koiralta irtoaa kevyesti.

Jälkimaasto oli vähän Vihannin kylältä Pulkkilaan päin, ampumaradan maastossa ja ai että olikin mukava maasto tassutella. Taskussa ollut trakkeri piirsi kävellyn jäljen, jälki oli mökkimallinen. Lähtö vähän eteenpäin siniselta kolmiolta ja kaato punaisella pallukalla. Ensimmäisellä kulmalla näkyy selkeästi laaja lenkki, jossa Puti haki katkokulmalta veretyksen alkua.

Koe oli samalla Golden Ring ry:n MEJÄ-mestaruuskoe. MEJÄ-mestari on tänä vuonna Erikan Mette, hyvänä kakkosena Erikan Sini. Onnea!

Tää ruusuke maistuu makeammalta kuin yksikään ikinäkoskaanmilloinkaanmistään näyttelykehästä saatu!